Konferenca e Simpoziume
Shfletoni për të parë konferencat e Autoritetit të Dosjeve
Nga e kaluara në përkujtim – Simpozium për Kufijtë e Diktatures në vitet 1944-1991
Nga e kaluara në përkujtim – Simpozium për Kufijtë e Diktatures në vitet 1944-1991
Lexo me shume
Simpozium
Eksplorimi dhe zhvillimi i sektorit të naftës nën kontrollin e Sigurimit të Shtetit
Lexo me shume
Përdorimi i dosjeve të policive sekrete për mësimin e historisë së regjimeve totalitare si pjesë e edukimit për demokraci në shkollë
Përdorimi i dosjeve të policive sekrete për mësimin e historisë së regjimeve totalitare si pjesë e edukimit për demokraci në shkollë
Lexo me shume
Simpozium Shkencor Ndërkombëtar
Simpozium Shkencor Ndërkombëtar “Tepelena në dy kohë-Nga kazermat italiane te kampi me tela me gjemba”
Lexo me shume
Emigracioni politik shqiptar 1944-1990
Thirrje për prezantime për Konferencën Ndërkombëtare Shkencore: Emigracioni politik shqiptar në vitet 1944-1990
Lexo me shume
Fytyra e “Armikut të Popullit”
“Fytyra e ‘armikut të popullit’ gjatë diktaturës së proletariatit në Shqipëri (1944-1990)”
Lexo me shume
Të Mohuar nga Regjimi
Thirrje për prezantime për Konferencën shkencore: “Tё mohuar nga regjimi”: burgjet, sistemi i internim-dёbimeve dhe puna e detyruar në Shqipëri 1945-1990
Lexo me shume
Rreth nesh